Nikoli je epilepsija ukrala bezbrižno detinjstvo, a ono što je danas dobio pamtiće do kraja života (VIDEO)

Ivanjica-Devetogodišnji Nikola Todorović iz ivanjičkog sela Rokci nasmejano je, vredno i vedro dete čije bezbrižno detinjstvo nažalost remete učestali napadi epilepsije. Njegov otac Ratko morao je zbog toga da napusti posao pa petočlana porodica Todorović veoma teško živi sa oko pedesetak hiljada primanja mesečno. Pritom, kuća u kojoj borave je trošna i stara, premala za mamu, tatu, baku i dvoje anđelčića Nikolu i Nedu, kojima jedna prostorija služi i za spavanje, ručanje, učenje i igru. Dok druga deca maštaju o skupim stvarima Nikola ima samo jednu želju.

IL-Neda-i-Nikola-kuca Nikoli je epilepsija ukrala bezbrižno detinjstvo, a ono što je danas dobio pamtiće do kraja života (VIDEO)

Koliko god se Ratko trudio da svojim mališanima obezbedi bar osnovne uslove za život, u tome ne uspeva jer zbog prirode Nikoline bolesti sve vreme mora da se brine o njemu. U trenutku epi napada niko sem oca nema snage da mu pomogne.

IL-Momcilo-Neda-kuca Nikoli je epilepsija ukrala bezbrižno detinjstvo, a ono što je danas dobio pamtiće do kraja života (VIDEO)

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, danas je obišao porodicu Todorović,  zbog čije teške situacije je doneo odluku da im uz pomoć dobrih ljudi napravi novu kuću.

Šestogodišnja Neda koja već sada zna da će kada poraste biti doktorka, kako bi mogla u svakom trenutku da pomogne bratu, najviše se obradovala novom domu. U njemu će, kaže, napokon kao i njene drugarice imati svoju sobu, krevet i kutak za učenje.

IL-Kuca-Todorovici Nikoli je epilepsija ukrala bezbrižno detinjstvo, a ono što je danas dobio pamtiće do kraja života (VIDEO)

 

You may also like...

1 Response

  1. 05/11/2023

    […] Devetogodišnji Nikola Todorović iz ivanjičkog sela Rokci nasmejano je, vredno i vedro dete čije bezbrižno detinjstvo nažalost remete učestali napadi epilepsije. Njegov otac Ratko morao je zbog toga da napusti posao pa petočlana porodica Todorović veoma teško živi sa oko pedesetak hiljada primanja mesečno, prenosi Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *