Savo izradio jedanaeset impozantnih funkcionalnih modela aviona, sada želi novi kojim bi sam upravljao (VIDEO)

Ivanjica – Nakon jedanaest funkcionalnih modela aviona izrađenih iz čiste ljubavi prema letilicama koju gaji od najranijeg detinjstva, Savo Milutinović iz Osonice kod Ivanjice ima želju da napravi ultralaku letilicu koja može i njega da nosi.

Savo svaki slobodan trenutak posvećuje nesvakidašnjem hobiju.  Od malih maketa došao je do faze u kojoj pravi zaista impozantne letelice čiji razmak krila je i preko  tri metra. Istrajnost, istraživanja i nove tehnologije pomogle su mu da napreduje u svetu modelarstva.

Da bi izradio funkcionalnu letilicu Savu je potrebo vreme ali i  značajna finansijka sredstva koja je do sada sam obezbeđivao.

IL-Savo-Milutinovic- Savo izradio jedanaeset impozantnih funkcionalnih modela aviona, sada želi novi kojim bi sam upravljao (VIDEO)

Osim želje da napravi letilicu iz čije kabine bi sam upravljao Savo bi voleo da ljubav prema avionima prenese i na svog sina Luku.

You may also like...

1 Response

  1. 02/11/2023

    […] Nakon jedanaest funkcionalnih modela aviona izrađenih iz čiste ljubavi prema letilicama koju gaji od najranijeg detinjstva, Savo Milutinović iz Osonice kod Ivanjice ima želju da napravi ultralaku letilicu koja može i njega da nosi, piše Infoliga.rs. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *