Gost studija InfoLiga predsednik opštine Ivanjica Momčilo Mitrović (VIDEO)

Gost studija InfoLiga bio je aktuelni predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

 

 

You may also like...

1 Response

  1. Nerealno realan kaže:

    Vrlo dobar intervju predsednika opstine, većina tema je obuhvacena, temeljno i veoma jasno je sve objasnio.
    Podrska za projekat novog mosta, za uređenje parka i Jelića polja u narednoj godini, za novoplanirane kulturne aktivnosti tj. nov festival pocetkom leta, nasušno je potreban, za rekonstukciju Doma zdravlja i Doma kulture.
    Ljudi su cesto neobjektivni i zaboravni, zato se treba podsetiti jos nekih aktivnosti iz poslednjeg mandata poput ozbiljnih ulaganja u parterna uređenja OŠ Milinko Kusic, Gimnazije i OŠ u Crnjevu, Tehnicke skole, sada su dvorista svih ivanjickih skola prelepa i za primer!
    Ne zaboraviti dva nova vrtica u Crnjevu i Prilikama posle skoro 40 godina i 1985. kada je izgrađen vrtić na Mrkočevcu, podsetimo se uklonjeno je najveće gradsko ruglo javni toalet u parku, tu je divan vidikovac, gasifikacija opstine, nove elektro i vodovodne instalacije duz celog grada, ulaganja u ivanjicku fabriku vode, Glavna ulica posle jednog veka, Zičani most, magistralni putevi Devići i Katići, ide i put prema Odvraćenici, stotine km lokalnih puteva preko projekta uz ucesce gradjana 3:1 , eeej malo li je!
    Grad i opstina idu infrastrukturno napred, cak odlicno spram skromnog opstinskog budzeta, neobjektivni su oni koji to opovrgavaju, ali sadrzajno Ivanjica polako zaostaje, jer nedostaju sadrzaji, kulturni, sportski, zabavni koji su veoma vazni u zivotu mladih i sredovecnih ljudi, sadrzaji koji presudno uticu u moderno vreme na sam kvalitet zivota i odluku mladih da ne menjaju sredinu ili da se vrate posle fakulteta, a sredovecnih da nikada ne odu u vece centre, ti sadrzaji prave razliku izmedju mracne kasabe kakvu su nam stvarale grupe gradjana i divne varosi. Sadrzajno se moramo popraviti, to ce svi shvatiti na kraju. Nedostaju uredjeni trgovi, skverovi, uređene zelene povrsine poput parkica ispred Tehnicke skole. Nedostaju smerovi saobracajni i elektrotehnicki u Tehnickoj skoli i jedna Viša skola, da deca barem ne idu u srednju i višu skolu u UE ili ČA, ovi koji odu u BG su vecinom izgubljeni za uvek. Preko potreban je i parking. I na sve to se takođe mora obratiti paznja u narednim godinama.
    Samo napred, mi gradjani ako smo mudri, objektivni i pametni trebamo dati barem jos jedan mandat poverenje SNS! Zato pamet u glavu, alternative su za sada očajne, bitan je interes i napredak čaršije.

    P.S. sjajan izbor Infolige za muziku odjavne spice iz serije “Igre prestola”, bas u duhu politicke borbe.🙂

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *