Grom do temelja spalio još jednu kuću u Ivanjici

Posledica jučerašnjeg nevremena iznad Ivanjice, na žalost je još jedna izgorela kuća. Naime, u naselju Pejovići kod Devića, najverovatnije od udara groma, došlo je do paljenja električnih instalacija a vatra se ubrzo proširila na čitavu kuću koja je izgorela do temelja. Ovo je porodično domaćinstvo Filipa Pejovića koji trenutno živi u Beogradu pa su požar primetile komšije, a vatrogasci koji su po prijavi izašli na teren, nažalost mogli su samo da ugase vatreni plamen koji je progutao sve.

IL-Grom-spalio-kucu-Filipa-Pejovica-Devici- Grom do temelja spalio još jednu kuću u Ivanjici IL-Kuca-Filipa-Pejovica- Grom do temelja spalio još jednu kuću u Ivanjici

-Došao sam čim sam čuo šta se dogodilo. Inspektori su trenutno na uviđaju ali izgleda da je grom gađao u strujomer i onda je došlo do požara. To je moja porodična kuća i veoma me potreslo kada sam video ovo zgarište, pepeo i garež. Ali, šta da radimo život ide dalje, najvažnije je da nije bilo ljudskih posledica.  Materijalna šteta je velika, vidite da je sve izgorelo.- kaže Pejović za Info Ligu.

IL-Kuca-Filipa-Pejovica-zgariste- Grom do temelja spalio još jednu kuću u Ivanjici IL-Kuca-Filipa-Pejovica-zgariste-naslovna- Grom do temelja spalio još jednu kuću u Ivanjici

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, juče je obišao i ovu lokaciju i tom prilikom obećao da će lokalna samouprava pomoći  porodici Pejović koja je pretrpela veliku štetu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *