Ministar Martinović otvorio renovirane prostorije vrtića ”Bambi” u Guči i darivao laptopove za opštinu (VIDEO)

Ministar državne uprave i lokalne samouprave, Aleksandar Martinović, danas je posetio Guču  i obišao renovirane prostorije vrtića ’’Bambi’’, izdvojenog odeljenja Predškolske ustanove  ’’Naša radost’’ iz Lučana. Resorno ministarstvo finansijski je pomoglo nekoliko važnih infrastrukturnih projekata a opredelilo je i 15 miliona dinara za uređenje sportskih terena u Guči.

Po rečima predsednika opštine Lučani, Milivoja Dolovića, za uređenje vrtića ’’Bambi’’ u Guči, Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave izdvojilo je 26 miliona dinara, a dodatnih  deset finansirala je lokalna samouprava.

il-bambi1 Ministar Martinović otvorio renovirane prostorije vrtića ''Bambi'' u Guči i darivao laptopove za opštinu (VIDEO)

Obilasku vrtića i sportskih terena u Guči prethodio je sastanak ministra sa čelnim ljudima Dragačeva, gde se razgovaralo o posledicama nedavnih poplava i načinu na koji država može pomoći da se prevaziđu nastali probelemi. Tom prilikom Martinović je za potrebe opštinske uprave, predsedniku Doloviću uručio 21 laptop. Lokalno rukovodstvo opštine Lučani zahvalilo se Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave na veoma značajnim investicijama među kojima su i 12 miliona dinara za završetak Sportske hale u Lučanima, čije se svečano otvaranje očekuje početkom septembra, kao i 7,5 miliona dinara za dečije igralište u ovoj opštini.

il-bambi Ministar Martinović otvorio renovirane prostorije vrtića ''Bambi'' u Guči i darivao laptopove za opštinu (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *