Posledice jučerašnjeg nevremena u Ivanjici: “Za petnaest minuta mi je uništen čitav zasad maline” (VIDEO)

Jučerašnje nevreme opustošilo je maline i druge useve na delu ivanjičke teritorije. Mićo Radišić iz sela Opaljenik ostao je za 15 minuta bez svega. Grad veličine oraha uništio mu je celokupne zasade malina, pasulja, boranije i drugog povrća. Prema njegovim rečima nije prvi put da se u julu zabelelo toliko da izgleda kao da je pao sneg, ali šteta nikada nije bila veća.

Tokom jučerašnjeg nevremena na teritoriji ivanjičke opštine uništena je i putna infrastruktura, pa su neka sela odsečena od glavnih saobraćajnica.

IL-Grad-Opaljenik-naslovna- Posledice jučerašnjeg nevremena u Ivanjici: "Za petnaest minuta mi je uništen čitav zasad maline" (VIDEO) IL-Grad-Opaljenik-1 Posledice jučerašnjeg nevremena u Ivanjici: "Za petnaest minuta mi je uništen čitav zasad maline" (VIDEO)

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Posledice jučerašnjeg nevremena u Ivanjici: "Za petnaest minuta mi je uništen čitav zasad maline" (VIDEO)

IL-Grad-Opaljenik- Posledice jučerašnjeg nevremena u Ivanjici: "Za petnaest minuta mi je uništen čitav zasad maline" (VIDEO)

Ivanjička opština je u proteklom periodu nekoliko puta bila na udaru nevremena, pa su posledice na putnoj infrastukturi i zemljištu katastrofalne. Raspoloživa mehanizacija angažovana je na saniranju putnih pravaca prema prioritetima.

You may also like...

1 Response

  1. 05/07/2023

    […] Jučerašnje nevreme opustošilo je maline i druge useve na delu ivanjičke teritorije. Mićo Radišić iz sela Opaljenik ostao je za 15 minuta bez svega, piše Infoliga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *