Kompanija “Sinpeks” dobitnik sertifikata bonitente ocene A+

Kompanija Sinpeks dobitnik je sertifikata bonitente ocene A+ koju dodeljuje CompanyWall. Sertifikat potvrđuje da je poslovni subjekt u grupi preduzeća sa najboljom bonitetnom ocenom u Srbiji, u kojoj kompanija Sinpeks ispunajva sve kriterijume za 2023. godinu i spada u sam vrh bonitetne izvrsnosti!

IL-Sinpeks-Ivanjica- Kompanija "Sinpeks" dobitnik sertifikata bonitente ocene A+

Bonitetna ocena Sertifikat bonitetne izvrsnosti, koja se dobija posebnom metodologijom i analizom finansijskog izveštaja i drugih brojnih faktora, možete dobiti pisano priznanje koje svedoči o visokom pozicioniranju na rasprostranjenom tržištu.

Evaluaciju boniteta vrši tim ekonomskih stručnjaka na osnovu zvaničnih podataka o proceni kreditne sposobnosti, cash flow analizi, kao i analizi stanja i kretanja prihoda i strukture imovine i kapitala i drugih finansijskih i ekonomskih elemenata.

IL-A-bonitetna-ocena--682x1024 Kompanija "Sinpeks" dobitnik sertifikata bonitente ocene A+

Posedovanjem sertfikata, kompanija povećava svoj kredibilitet na tržištu i dobija svedočanstvo dugogodišnjeg sistematskog i kvalitetnog rada, čime osigurava prednost u odabiru u odnosu na konkurenciju. Ujedno, posedovanjem ovog sertifikata, klijentima i partnerima potvrđujete sigurnost poslovanja iz finansijskog i ekonomskog aspekta.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *