Na Sajmu obrazovanja u Ivanjici pažnju privukao 3D štampač studenta iz Kraljeva (VIDEO)

U okviru projekta “Unapređenje rada Karijernog centra za usmeravanje i zapošljavanje mladih opštine Ivanjica”, koji finansira Ministarstvo omladine i sporta Republike Srbije, Kancelarija za mlade organizovala je Sajam obrazovanja.  Osnovni cilj ovog događaja je promocija daljeg školovanja i usmeravanje ka profilima budućih zaposlenih koji nedostaju ivanjičkim poslodavcima, što ima za krajnji cilj veću zaposlenost mladih. Učesnici Sajma bile su srednje, visoke škole i fakulteti, koji obrazuju kadrove potrebne ivanjičkim poslodavcima kako bi neometano obavljali svoju delatnost.

Sajmu obrazovanja prisustvovali su zainteresovani učenici ivanjičkih srednjih škola, i bili u prilici da se bliže upoznaju sa radom fakulteta i viših škola, ali i da razmene iskustva sa studentima.

Mladomir Ocokoljić, student master studija Fakulteta za mašinstvo i građevinarstvo iz Kraljeva,na Sajmu obrazovana prikazao je svoj diplomski rad- 3d štampač.IL-sajam-obrazovanja Na Sajmu obrazovanja u Ivanjici pažnju privukao 3D štampač studenta iz Kraljeva (VIDEO)

Bojana Milovančević iz Ivanjice pohađa Poljoprivrednu školu-pekarski smer i na takmičenju održanom u Pirotu ove godine osvojila je prvo mesto u pravljenju slavskog kolača.

Program koji pospešuje zaposlenost mladih, pored Sajma obrazovanja, obuhvata I obuke,  stručno obrazovanje, radne prakse.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *