Dodatna pomoć Ministarstva poljoprivrede Ivanjici za saniranje šteta od poplava (VIDEO)

Državni sekretar u Ministarstvu poljoprivrede, šumarstva i vodoprivrede Bojan Vranjković i direktor Uprave za poljoprivredno zemljište Branko Lakić danas su posetili Ivanjicu i sa predstavnicima lokalne samouprave održali radni sastanak, nakon čega su obišli poplavljena područja. U nevremenu koje je zadesilo ivanjičku opštinu najviše je nastradala putna infrastruktura , a današnja delegacija obišla je tetiroriju mesne zajedice Brezova, preko Grabovačke reke, put Bele crkve do Katića i Močioca.

Zbog ogromnih šteta koje je pretrpela infrastruktura opština Ivanjica proglasila je vanrednu situaciju na čitavom području. Čim su vremenske prilike dozvolile, sva raspoloživa mehanizacija i ljudstvo pristupili su saniranju i ososobljavanju putnih pravaca.

IL-Obilazak-terena- Dodatna pomoć Ministarstva poljoprivrede Ivanjici za saniranje šteta od poplava (VIDEO) IL-Sastanak-Opstina- Dodatna pomoć Ministarstva poljoprivrede Ivanjici za saniranje šteta od poplava (VIDEO)

Iako na svu sreću domaćinstva u ivanjičkoj opštinu nisu popljavljena materijalna šteta i dalje je ogromna, stoga je pomoć Vlade veoma značajna.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *