Vesić u Ivanjici potvrdio: ”Počinje rekonstrukcija glavne ulice i puta za Osonicu” (VIDEO)

Sve je izvesnije da će Ivanjičani nakon više decenija isčekivanja dobiti novi izgled centra grada jer se očekuje da veoma brzo počnu radovi na rekonstrukciji glavne ulice. Prošle godine predsednik države Aleksandar Vučić obećao je da će država obezbediti 220 miliona dinara za ovu investiciju a pri jučerašnjoj poseti Ivanjici, ministar Goran Vesić, potvrdio je da radovi uskoro počinju. Takođe, iz republičkog budžeta biće izdvojeno i 140 miliona da rekonstrukciju puta prema Osonici.

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović,  zahvalio se Vladi RS i resornim ministarstvima na velikim ulaganjima u ovu varoš ali i činjenici da su im pritekli u pomoć kada god je to bilo potrebno.

il-glavna-ulica- Vesić u Ivanjici potvrdio: ''Počinje rekonstrukcija glavne ulice i puta za Osonicu'' (VIDEO)

IL-Sinpeks-txt-600x100-banner- Vesić u Ivanjici potvrdio: ''Počinje rekonstrukcija glavne ulice i puta za Osonicu'' (VIDEO)

Nakon prošlogodišnje posete predsednika Aleksandra Vučića počelo je asfaltiranje putnog pravca Grabovica-  Bela Crkva za šta je država izdvojila milion eura, urađen je put u MZ Međurečje, zaseok Bogdanovići, vrednosti 25 miliona dinara, a pored glavne ulice i puta za Osonicu iz državnog budžeta biće izdvojeno 120 miliona za put u Kovilju, 50 miliona za uređenje vodotokava i 50 miliona za popravku atarskih puteva.

il-put-za-osonicu- Vesić u Ivanjici potvrdio: ''Počinje rekonstrukcija glavne ulice i puta za Osonicu'' (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *