Milionska ulaganja Republike u infrastrukturu opštine Ivanjica (VIDEO)

Počela je rekonstrukcija i asfaltiranje putnog pravca Kamenjača –Kumanica u dužini od 3,37 kilometara. Ovo je važan put koji povezuje Ivanjicu sa Golijom a vrednost radova, zajedno sa objektima, je više od 300.000,000 dinara.  Investicija je obezbejena nakon prošlogodišnje posete predsednika Srbije, Aleksandra Vučića, opštini Ivanjica, a preko Ministarstva građevinarstva saobraćaja i infastrukture i Puteva Srbije.

Osim što će ovaj put biti značajan za turiste i sve koji putuju prema Goliji, on će doneti i kvalitetniji život meštanima koji od prašine nisu mogli da izađu u dvorište.

Pored ovog putnog pravca koji će infrastrukturno otvoriti vrata najlepšoj planini Goliji, predsenik Srbije je navio još kapitalnih ulaganja u opštinu Ivanjica, a njihova realizacija uskoro počinje.

IL-Putevi-Srbije-Kumanica-Kamenjaca-Golija- Milionska ulaganja Republike u infrastrukturu opštine Ivanjica (VIDEO) IL-Putevi-Srbije-Kumanica-Kamenjaca-Golija-dron- Milionska ulaganja Republike u infrastrukturu opštine Ivanjica (VIDEO)

Prošle godine započeti su radovi na  putu  za Belu Crkvu i u narednim danima se očekuje da oni budu nastavljani. Takođe je u toku rekonstrukcija drugog dela ulice Venijamina Marinkovića kao i asfaltiranje putnog pravca Crvena Gora – Medjurečje, u dužini od 5, 5 kilometara.

You may also like...

1 Response

  1. Darko kaže:

    Svaki novi put valja…povezace nas sa svetom.
    A koja je frekvencija saobracaja na tom putu???

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *