Sudarila se dva kamiona u Klisuri (VIDEO)

Ivanjica – Danas nešto pre podneva u Klisuri se dogodila saobraćajna nezgoda kada su se sudarila dva kamiona.  Kako nezvanično saznajemo u ovoj nezgodi nije bilo povređenih ali je pričinjena velika materijalna šteta.

Saobraćaj je kratko bio u zastoju a nadležne službe apeluju na vozače da zbog klizavog kolovoza prilagode brzinu trenutnim uslovima i poštuju saobraćajnu signalizaciju.

il-saobracajka2 Sudarila se dva kamiona u Klisuri (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. radoljub kaže:

    A gresite gospodine nema boljih i trijeznijih vozaca od vozaca sticara ne lupetajte gluposti moze vam se neko smijati.Manite se tih kafanskih prica .

  2. Olga kaže:

    Kamioni sa trupcima su nesto najgore sto covek moze da sretne u nasoj opstini. Vozaci pijani, voze kao budale i rade za firmu gde gazda ima debele veze… Sta je sa onim kamionom sto je proleteo kroz centar i pokidao zice koje su udarile zenu?

  3. Zoki kaže:

    Dragi prijatelji, prolazim ovim putem svakodnevno i moram da kazem da ovi ljudi sto voze sticare moraju na kontrolne preglede.KAO JEDAN INSTRUKTOR DA JE BIO SVIMA, GAZE BELU LINIJU,TERAJU KAO DA SU NA AUTO PUTU, SVE VREME NA TELEFONU.Mislim da su jedna velika bomba na putu.Molilim nadlezne da se pozabave njima inace bice velikih problema.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *