Novih trideset centimetara snega nije izazvalo veće probleme u Ivanjici, Arilju i Lučanima

Sneg pojačanog inteziteta padao je preko dvanaest sati na području Ivanjice, Arilja i Lučana ali su angažovanjem nadležnih službi gotovo svi putni pravci prohodni. Zbog mokrog i teškog snega bilo je manjih problema u snabdevanju električnom energijom, većina kvarova je otklonjeno a u toku dana se očekuje stabilizacija u sve tri opštine.

IL-Momcilo-png- Novih trideset centimetara snega nije izazvalo veće probleme u Ivanjici,  Arilju i Lučanima-Za sada nema većih problema, putevi do centara Mesnih zajednica su prohodni a prema prioritetima čiste se i lokalni nekategorisani pravci.  Poslali smo mašine u dva sela gde ljudi danas moraju izaći na groblje, i to će na vreme biti proćišćeno. U višim predelima ima oko tridesetak centimetara novog snega. -rekao je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

I u Dragačevskom kraju putevi se pojačanim intezitetom čiste od sinoć.

IL-Dolovic-png- Novih trideset centimetara snega nije izazvalo veće probleme u Ivanjici,  Arilju i Lučanima-Angažovali smo sve raspoložive mašine i ljudstvo tako da uspevamo da situaciju držimo pod kontrolom. Putevi su prohodni, snabdevanje električnom energijom je stabilizovano, nemamo problema sa grejanjem.-rekao je predsednik opštine Lučani, Milivoje Dolović.

U opštini Arilje svi putevi i ulice u gradskom jezgru su očišćeni.

 

 

IL-Predrag-Maslar-png- Novih trideset centimetara snega nije izazvalo veće probleme u Ivanjici,  Arilju i Lučanima-Bilo je kvarova u snabdevanju električnom energijom u Radobuđi kao i na dalekovodu u Dobračama ali je to otklonjeno i za sada možemo reći da nam ove padavine nisu donele neke veće probleme.- kaže predsednik opštine Arilje, Predrag Maslar.

Zbog bezbednosti učesnika u saobraćaju zatvoren je put Golijska reka- Preko brdo- Odvraćenica. Ukoliko ne bude novih padavina očekuje se da i ovaj putni pravac uskoro bude prohodan.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *