Uručena priznanja najuspešnijim sportistima u Arilju

Sportski Savez opštine Arilje dodelio je priznanja za najbolje sportiste u 2022. godini. Titulu najuspešnijeg sportiste, poneo je svetski prvak u sportskom ribolovu Goran Radović, Veljko Jovanović i Andrej Popović proglašeni su za najuspešnije mlade sportiste u prethodnoj godini.

Pored pomenutih dodeljena su priznanja za najuspešniju sportiskinju, rekreativnog sportistu, najuspešnijeg trenera, ekipu kao i najuspešnijeg sportistu sa posebnim potrebama.

Plaketu za doprinos razvoju sporta dobila je opština Arilje.

„Jedan od prioriteta opštine Arilje jeste ulaganje u razvoj sporta, stoga smo mi i iz ovogodišnjeg budžeta opredelili značaj deo sredstava. U 2022.  godini izdvojili smo 15 miliona dinara, a za 2023. godinu 17 miliona. I u budućnosti ćemo nastaviti da podržavamo sport u našem gradu i time uključimo što više mladih u zdrave tokove života.“- rekao je Predrag Maslar, predsednik opštine Ivanjica.

Prema rečima predsednika Sportskog saveza postoji još istaknutih sportista koji su zaslužili priznanja čije ime će se možda već sledeće godine naći na listi najuspešnijih.

il-sportsti-arilje1 Uručena priznanja najuspešnijim sportistima u Arilju

foto: Lokalinfo

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *