Nakon otkaza u firmi okrenuli se poljoprivredi i postali ozbijno gazdinstvo (VIDEO)

Ivanjica- Kako bi u teška vremena odškolovali dvoje dece Vesna i Vidan Tošović iz Prilika kod Ivanjice počeli su da uzgajaju piliće i zasejali nešto malo krompira, a danas su ozbiljno poljoprivredno gazdistvo sa 4 krave, mnoštvo kokoški , svinja,  imaju 40 ari malina, 300 stabala šljiva,  proizvode sir, kajmak, rakiju i sok  vrhunskog kvaliteta. Vesna posebno vodi računa o proizvodnji sira i kajma zbog čijeg kvaliteta  joj mušterije dolaze na vrata.

Tranzicija je zatvorila mnoge firme i veliki broj ljudi je ostao bez posla i vizije za bolju budućnost, a Tošovići su suprotno tome, zasukali rukave i postali ozbiljno poljoprivredno gadinstvo.

IL-krave-tosovici- Nakon otkaza u firmi okrenuli se poljoprivredi i postali ozbijno gazdinstvo (VIDEO)

Ljibitelji zdrave i domaće hrane, kod porodice Tošović u Prilikama svakodnevno mogu pazariti sir i kajmak izvrsnog kvaliteta, kao i dobru domaću rakiju, a sve informacije mogu dobiti na broj 066462719.

IL-sir- Nakon otkaza u firmi okrenuli se poljoprivredi i postali ozbijno gazdinstvo (VIDEO) IL-sir-1 Nakon otkaza u firmi okrenuli se poljoprivredi i postali ozbijno gazdinstvo (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. Željko kaže:

    Svaka čast Tošovićima, želim im dobrog zdravlja i da vredno rade, puno zarade i srećno da žive.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *