Gorela porodična kuća u Ivanjici (FOTO)

U požaru koji je danas popodne izbio u naselju gornje Crnjevo igoreo je dobar deo porodične kuće M.B. iz Ivanjice.  Iako su vatrogasci,  u  gotovo nemogućim uslovima,  uspeli da stignu za samo nekoliko minuta od poziva, nažalost vatra je već progutala krov i karatavan.  Brzom intervencijom sprečili su da se plamen širi dalje, požar je lokalizovan, ali zbog ogromnih užarenih naslaga vatrogasci će morati da dežuraju tokom noći.

IL-pozar-besevici-ivanjica- Gorela porodična kuća u Ivanjici (FOTO)

-Čuo sam sirenu i izašao da vidim šta se događa. Vatrogasni kamion je išao prema gornjem Crnjevu, verujte ni sam ne znam kako je uspeo da izađe od leda na putu. Ubrzo sam saznao da gori komšiji kuća. To je veoma udaljeno i vrlo je teško pod ovakvim vremenskim uslovima stići do gore , tako da ne znam ništa više  osim da sam video tri ili četiri puta da idu vozila vatrogasaca. –kaže naš sagovornik.

IL-besevica-brdo- Gorela porodična kuća u Ivanjici (FOTO)

Kako InfoLiga nezvanično saznaje  vatrogasci su uspeli da odbrane donju prostoriju a uzrok požara kao i razmere štete koju je vatra ostavila iza sebe, utvrdiće nadležne službe.

 

You may also like...

1 Response

  1. 10/02/2023

    […] Brzom intervencijom sprečili su da se plamen širi dalje, požar je lokalizovan, ali zbog ogromnih užarenih naslaga vatrogasci će morati da dežuraju tokom noći, prenosi Info Liga. […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *