Čišćenje ulica i trotoara u gradskom jezgru- preuzimanje soli i kalcijum-hlorida u garaži JKP ”Ivanjica” (VIDEO)

Radnici Javnog komunalnog preduzeća ‘’Ivanjica’’ od početka snežnih padavina dvadeset i četiri časa su na terenu pokušavajući da osposobe saobraćajnice i trotare za normalno funkcionisanje. Iako jedan deo Ivanjičana negoduje zbog neočišćenih ulica, iz komunalnog preduzeća mole za strpljenje jer i pored svih napora vremenske prilike im nisu išle na ruku.

Zbog snega koji je intenzivno padao u kratkom roku opet se stvarao novi sloj, pa je ova stabilizacija vremena danas i juče omogućila komunalnim radnicima da detaljnije pristupe čišćenju.

IL-ulica-ciscenje- Čišćenje ulica i trotoara u gradskom jezgru- preuzimanje soli i kalcijum-hlorida u garaži JKP ''Ivanjica'' (VIDEO)

Mitrović se osvrnuo i na najčešće pritužbe na račun ovog preduzeća koje se tiču većeg  broja zaposlenih u administraciji nego komunalnih radnika, za koje direktor tvrdi da su netačne.

IL-ulice-ciscenje- Čišćenje ulica i trotoara u gradskom jezgru- preuzimanje soli i kalcijum-hlorida u garaži JKP ''Ivanjica'' (VIDEO)

Iz JKP ‘’Ivanjica’’ podsećaju građane da so i kalcijum-hlorid koji je veoma efikasan za otapanje leda, mogu uzeti u garaži ovog preduzeća.

You may also like...

1 Response

  1. Marija kaže:

    Soli i kalcijum hlorida,kažete?
    A sta je kalcijum hlorid?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *