Jezivo! Gledao umrlice pa upadao i pljačkao napuštene kuće

Lučani – Prava drama odigrala se proteklog vikenda u lučanskom selu Guberevci, kada je Beograđanin koga su žitelji uhvatili na delu, upadao i pljačkao domaćinstva u ovom selu. Naime, kako meštani tvrde, on je kradenim automobilom obilazio oglasne table na kojima su se nalazile umrlice i raspitivao se gde se nalaze domaćinstva preminulih osoba, a zatim ih pronalazio i pljačkao.

-Saznali smo da je došao iz Beograda i da “operiše” po kućama. Koristio je umrlice kako bi našao domaćinstva koja su napuštena i prazna. Upao je u nekoliko objekata i krao sve što mu se pod rukom našlo. Čak nije zaobilazio ni pomoćne objekte. Morali smo sve pod katanac da stavimo jer se nismo osećali sigurno.

Znajući da kradljivac hara njihovim selom, meštani su to odmah prijavili policiji u ovom mestu.

IL-uhapseni-policija-720340 Jezivo! Gledao umrlice pa upadao i pljačkao napuštene kuće

-I mi smo se uključili u potragu za lopovom je bez pardona krao, pretraživali smo teren dok nije dolijao sam. On je na delu koovoza od Guberevaca ka Goračićima sleteo sa puta, a potom je zaustavio našeg komšiju i zatražio da ga poveze. Kada je komšija saznao da se radi o provalniku, pozvao je policiju koja ga je uhapsila. Prilikom pretresa automobila pored stvari koje je ovaj Beograđanin na nezakonit način prisvojio, pronađen je i veliki broj umrlica od kojih je jedna bila od moje pokolne majke koja je preminula prošle godine- kazao je za Rinu izvor koji je želeo da ostane anoniman.

sinpeks-720x50- Jezivo! Gledao umrlice pa upadao i pljačkao napuštene kuće

Nakon, ovakvog incidenta koji je zadesio dragačevsko selo Guberevci, meštani se i dalje osećaju nesigurno, pa su zbog toga promorani da sve drže pod ključem.

GZS/InfoLIGA

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *