Sjajna promocija knjige ”Otkucaji duge” Petra Todorovića u Domu kulture Ivanjica (VIDEO)

U Domu kulture Ivanjica održano je, veoma posećeno, književno veče u okviru koga je predstavljen roman ’’Otkucaji duge’’, autora Petra M Todorovića, inače rođenog u ovoj varoši. O delu je govorio književnik Radenko Bjelanović i sam autor, Petar Todorović.

Odlomke iz knjige ’’Otkucaji duge’’ kazivala je profesor književnosti Verica Kostić u pratnji Nikole Pivljakovića na gitari. Ovu promociju ulepšao je nastup Natalije Mijailović članice KUD-a Abrašević iz Kragujevca.

IL-otkucaji-duge-2 Sjajna promocija knjige ''Otkucaji duge'' Petra Todorovića u Domu kulture Ivanjica (VIDEO)

Knjigu možete kupiti u knjižari Most u Kragujevcu a nakon Sajma knjiga gde u okviru štanda @samo jedno 29. oktobra u 13:15 časova obraća se i sam autor, knjigu ćete moći da kupite u knjižarama Laguna i Vulkan.

Petar Todorovića je rođen u Ivanjici 08. avgusta 1983. godine. Krstio se u Pivskom manastiru u Crnoj Gori. Osnovnu i srednju školu završio je u Ivanjici. Pravni fakultet Univerziteta u Kragujevcu završio je 2008. godine. Pravosudni ispit je položio 2013. godine a advokatski 2014. godine. Kao dete je pokazao sklonosti ka pisanju. U srednjoj školi je učestvovao na više takmičenja iz recitovanja na kojima je u svojoj opštini, u ivanjičkom Domu kulture osvajao prva mesta, recitujući svoje pesme. U to vreme bio je i jedan od urednika radijske emisije koja je za cilj imala ekspanziju naracije. Od februara 2014. godine je aktivni advokat pri advokatskoj Komori Kragujevca. Pored advokature u praksi se bavi i medijacijom. Aktivni je predsednik disciplinske komisije Bokserskog saveza Šumadije i Pomoravlja. Po nutritivnom opredelenju je vegetarijanac. Član je Udruženja pisaca Kragujevca. Trenutno živi i radi u Kragujevcu. Oženjen je. Otac je dvoje dece. Ovo je njegov prvi roman.

You may also like...

1 Response

  1. Ivanjičanin kaže:

    Nikada više ljudi na promociji neke knjige. (Preko 100)
    Bilo je odlično!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *