POKS Moravičkog okruga pristupio Parandilovićevom pokretu

ZAJEDNIČKO SAOPŠTENJE OO POKS IVANJICA I OO POKS LUČANI

Opštinski odbori Pokreta Obnove Kraljevine Srbije u Ivanjici i Lučanima doneli su jednoglasnu odluku na svojim sednicama da istupe iz Pokreta Obnove Kraljevine Srbije (POKS), odnosno da ne prihvate truli kompromis Žike Gojkovića i Vojislava Mihailovića i igranje sa jednom velikom i svetom idejom.

IL-Milos-Parandilovic POKS Moravičkog okruga pristupio Parandilovićevom pokretu
Aktivisti POKS Ivanjica i Lučani i odbornici u SO Ivanjica,Marko Komatina i Mališa Dramićanin i SO Lučani Ivana Joković i Dobrosav Joković, nastaviće dalji rad u stranci u osnivanju Novo lice Srbije (NLS) koju predvodi narodni poslanik Miloš Parandilović. Nova stranka će delovati, otvorena je za saradnju sa monarhističkim i patriotskim strankama i strankama koje prihvataju naš program—izjavio je Ivan Jovićević doskorašnji predsednik lokalnog odbora Poks Ivanjica i član opštinskog veća lokalne samouprave Ivanjica. Zajedničko saopštenje potpisali su predsednici odbora u Ivanjici i Lučanima zajedno sa odbornicima Markom Komatinom,Mališom Dramićaninom SO Ivanjica i Ivana Joković,Dobrosav Joković SO Lučani.

IL-POKS- POKS Moravičkog okruga pristupio Parandilovićevom pokretu

Na ovaj način POKS je ostao bez dosadašnjih odbornika ovom delu Moravičkom okrugu a pokret Novo lice Srbije-Miloš Parandilović postao je parlamentaran u Ivanjici i Lučanima. Zahvaljujemo se svim ljudima koji su do sada podržavali naš rad i očekujemo da će nam i ubuduće pružiti podršku—zaključio je Ivan Jovićević.

IL-Jovicevic-Komatina- POKS Moravičkog okruga pristupio Parandilovićevom pokretu

You may also like...

1 Response

  1. IGI – Ivanjička Građanska Inicijativa kaže:

    Ljudi bavite se konkretnijim problemima koji opterećuju ovaj grad.
    Ostavote se nebeske Srbije kraljevine , četništva, demokratije, komunizma, socijalizma, bavide se ovozemaljskim svakodnevnim idejama to je učinkovitije.
    Sprovodite ideje koje vam predlažu građani kako bi nam život bio lakši u ovom teškim vremenima.
    Evo jednog lepog predloga koji nam je malopre poslala grupa građana, starijih i kulturnih ivanjičana koji su nekada ovom gradu dosta doprinosili svojum obrazovanjem, operativnošću i kulturom.
    Oni daju ovakav predlog. Setite se scene serije VIŠE OD IGRE gde ivanjička gospoda mezeti, pije kafu na travnjaku na obali Moravice u krugu stare mini hidrocentrale. E građani predlažu, zbog ispešnog razvoje turizma, da se na onom travnjaku gde je bila davno srušena trafo stanuca napravi kafić sa platoom za sedenje da turista nešto pojede uz pijuckanje boze, soka, rakijice, vinca i sve što turista poželi.
    E sad se pitate kako sići do travnjaka kad je sve ograđeno i nepristupačno. Lako i lepo. Građani F. i M. stari planeri su primetili da turisti iz Vojvodine silaze da piju vode sa Zefrine česme. Mađutim, avaj, česma zapuštena pristup otežan i vode gotovo da i nema. Međutim gospoda F. i M. predlaži da finasiraju da se česma obnovi i da se staza očisti da turista može tom stazom da suđe livadice oko MHE, odnosno njezinog odvodnog kanala ispod turbine. Tu postaviti mali drveni mostić kojim bi turisti prelazili u kafić i kojim bi se vraćali u park.
    Eto ideje za koju bi se lokalni političari mogli bavidt jer je konstruktivna.
    Ideja je ekonomski oporavdana, vizuelno lepa i na kraju profitabilna.
    Cenjena gospoda F. i M. imaji samo jednu želju da se kafić nazove kod ACA. Pitate se zašto baš kod Aca?
    E to pitajte stare ivanjičane oni znaju razlog zašto! Ako ne znaju odgovor na ovo pitanje znači da više nema stare ivanjičke gospode.
    P.S.
    IGI zna da je ta ideja stara već više od četiri decenije a izrekao ju je Zoran Radmilović , alijas Mihajlo Miša Šljivić junu 1977 godine, pri snimanju serije Više od Igre. Veseli gospodin Šljivić ne dočeka da mi se san ostvari.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *