Dve saobraćajke u Ivanjici, jedan sleteo pokraj kuće, drugi ispred prodavnice (FOTO)

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se juče u naselju Prilički kiseljak kod Ivanjice kada je vozač koji je upravljao meganom izgubio kontrolu nad volanom, sleteo sa puta, pred vrata porodične kuće Šarčevića. Samo pukom srećom izbegnuta je velika tragedija jer su se u tom trenutku pored mesta nesreće nalazile dve žene i dete u kolicima.

IL-prilicki-kiseljak-auto-smrskan- Dve saobraćajke u Ivanjici, jedan sleteo pokraj kuće, drugi ispred prodavnice (FOTO)

-Bio sam u dvorištu kada se začuo jak prasak. Potrčao sam prema kući i bio šokiran prizorom. Auto sleteo sa puta, izvalio drvo i zaustavio se pred kućom. Mogao je da završi u spavaćoj sobi. Ovde je stvarno štrašno, nemamo miran san. Vozi se brzo, ima puno skretanja, lokalnih puteva, ljudi koji izađu ispred kuće da prošetaju nisu bezbedni. Hvala Bogu da niko nije poginuo.-priča Stevo Šarčević vlasnik kuće ispred koje se dogodila saobraćajna nezgoda.

IL-prilicki-kiseljak-auto-smrskan-1 Dve saobraćajke u Ivanjici, jedan sleteo pokraj kuće, drugi ispred prodavnice (FOTO)

Meštani ovog naselja apeluju na vozače da budu oprezniji ali i na nadležne institucije da iznađu rešenje kako se ovakve i slične situacije ne bi dešavale.

Podsećamo da je pre četiri dana u mestu Milovići vozač, takođe usled neprilagođene brzine, sleteo sa puta i tom prilikom oštetio drugo vozilo i fasadu obližnje prodavnice.

IL-auto-prodavnica-milovici-1 Dve saobraćajke u Ivanjici, jedan sleteo pokraj kuće, drugi ispred prodavnice (FOTO) IL-auto-prodavnica-milovici-22 Dve saobraćajke u Ivanjici, jedan sleteo pokraj kuće, drugi ispred prodavnice (FOTO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *