Naučno-tehnička saradnja Geografskog fakulteta i opštine Ivanjica (VIDEO)

Geografski fakultet iz Beograda i opština Ivanjica potpisali su Sporazum o naučno-tehničkoj saradnji. Ovo je jedan u nizu sporazuma koji fakultet potpisuje sa lokalnim samoupravama ili institucijama koje se bave razvojem, planiranjem ili edukacijom. Prema rečima dekana Geografskog fakulteta, Velimira Šećerova, prvo će napraviti redosled aktivnosti koji odgovara i fakultetu i opštini.

Svojim stručnim kadrovima Geografski fakultet doprineće razvoju Ivanjice, prvenstveno u analizama, revizijama i sugestijama prilikom izrade prostornog, kao i urbanističkih i regulacionih planova.

Predsednik opština Ivanjica, Momčilo Mitrović, istakao je da će saradnja sa Geografskim fakultetom značajno uticati na razvoj turizma ovog kraja.

IL-geografski-fakultet-saradnja-sa-Opstinom-Ivanjica- Naučno-tehnička saradnja Geografskog fakulteta i opštine Ivanjica (VIDEO)

Sporazum o naučno-tehničkoj saradnji omogućiće nastavak saradnje ivanjičke opštine sa fakultetom, koja je započeta još pre petnaest godina organizovanjem  naučnih skupova.

You may also like...

1 Response

  1. Milica kaže:

    Odlicno, svaka cast lokalnoj samoupravi i precedniku!

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *