Ivanjica – Folklorni spektakl okupio preko 400 učesnika iz zemlje i sveta (VIDEO)

Kulturno umetničko društvo ’’Moravica’’ iz Ivanjice uspešno je organizovalo Druge susrete veterana i rekreativaca koji su  okupili preko 400 folkloraša iz čitave Srbije i okruženja a specijalni gosti stigli su iz Švedske. U ime domaćina KUD-a ‘’Moravica’’, učesnike i posetioce pozdravio je organizator festivala, Vladan Jeremić.

Mnogobroja publika oduševljeno je posmatrala nastupe 22 kulturno umetnička društva a drugi festival zvanično je otvorio predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

Svi učesnici, organizatori i pokrovitelji festivala nakon folkloraškog spektakla nastavili su druženje u hotelu Prezident.

Veselo, u duhu celokupne manifestacije, uživali su do kasnih večernjih sati, a da iza svega ostane i pisani trag potrudili su se organizatori koji su svakom od učesnika dodelili zahvalnice. Usledila je razmena poklona kao znak obostrane pažnje i želje da se i u narednim godinama nastavi sa organizacijom ovog lepog festivala.

IL-folklor- Ivanjica - Folklorni spektakl okupio preko 400 učesnika iz zemlje i sveta (VIDEO) IL-Folklor-Ivanjica- Ivanjica - Folklorni spektakl okupio preko 400 učesnika iz zemlje i sveta (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *