Napokon! Meštani potpisuju saglasnost – Asfaltira se Karađorđeva ulica u Ivanjici (VIDEO)

Nazire se rešenje višedecenijskog problema meštana nastanjenih u Karađorđevoj ulici u Ivanjici. Naime, iako je u tri navrata opština pokazivala interesovanje da je asfaltira dogovor sa pojeinim stanovnicima ove ulice nije se mogao naći. Sada, kako kažu, samo jedan čovek koči projekat ali su danas u razgovoru sa predsednikom opštine Ivanjica, Momčilom Mitrovićem, ipak uspeli da nađu alternativno rešenje pa se početak radova očekuje sa otvaranjem građevinske sezone. Novac za ulicu je obezbeđen, napravljena su i dva projekta, kaže prvi čovek Ivanjice, pa će nakon potpisivanja saglasnosti mašine početi sa radom.

Meštani su stava da zbog jednog čoveka ne može trpeti čitavo naselje udaljeno od centra grada samo dva kilometra, a blato je do kolena.

IL-Karadjordjeva-1- Napokon! Meštani potpisuju saglasnost - Asfaltira se Karađorđeva ulica u Ivanjici (VIDEO)

Čovek koji koči asfaltiranje ove ulice nije se pojavio na današnjem skupu pa nismo bili u mogućnosti da čujemo njegov stav. Komšije veruju da će u četvrtak biti sa njima na potpisivanju saglasnosti, kako bi nakon četdeset godina, napokon  živeli u normalnim uslovima, složni i zadovoljni.

IL-Karadjordjeva-2 Napokon! Meštani potpisuju saglasnost - Asfaltira se Karađorđeva ulica u Ivanjici (VIDEO) IL-MM-u-Karadjordjevoj- Napokon! Meštani potpisuju saglasnost - Asfaltira se Karađorđeva ulica u Ivanjici (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *