Besplatan kurs 3D modeliranja i štampanja za mlade

Opštini Ivanjica na konkursu za finansiranje projekata u cilju ublažavanja negativnih posledica unutrašnjih migracija odobren je projekat pod nazivom „Model za unapređenje kompetencija nezaposlene omladine u cilju ublažavanja negativnih posledica migracija“ koji se sprovodi u saradnji sa Međunarodnom ogranizacijom za migracije (IOM), finansira Švajcarska vlada – Švajcarska agencija za razvoj i saradnju (SDC), a sufinansira opština Ivanjica kroz programski budžet Kancelarije za mlade.

IL-3d-modeliranje Besplatan kurs 3D modeliranja i štampanja za mlade

U okviru pomenutog projekta u narednom periodu planirana je realizacija kursa „3D modeliranja i štampanja“ u saradnji sa Fakultetom za mašinstvo i građevinarstvo iz Kraljeva.

Ovaj savremeni kurs obuhvata upoznavanje sa 3D modeliranjem, izradu virtuelnog modela za 3D štampu (3D CAD modeliranje), upoznavanje sa tehnologijom i opremom za 3D štampu, digitalnu pripremu za modela za štampu (slicing) i sam proces 3D štampe na savremenoj opremi.

Veliki deo kursa posvećen je praktičnom radu na razvoju 3D modela, pripremi modela za štampu, samom procesu 3D štampe i obradi odštampanih modela. Polaznici će nakon kursa ovladati celokupnim procesom razvoja, pripreme i štampanja modela, i steći uvid u neke od najakutelnijih tehnoloških i dizajnerskih tendencija.

Obezbeđeni su svi alati i materijali potrebni za praktičnu realizaciju, a polaznici će dobiti sertifikat o završenom kursu.

Na obuku se mogu prijaviti svi zainteresovani mladi na teritoriji opštine Ivanjica. Broj polaznika je ograničen, a prednost imaju oni polaznici koji se prvi prijave. Pomenuti kurs je BESPLATAN.

Prijave za kurs se mogu slati na mejl adresu [email protected], putem fejsbuk stranice Mladi Ivanjice – Kancelarije za mlade, instagram naloga kzm_ivanjica ili na brojeve telefona 0648899486 i 0644192407.

 

Kancelarija za mlade opštine Ivanjica

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *