Mitrović ogovorio na optužbe ivanjičke ujedinjene opozicije (VIDEO)

Ujedinjena ivanjička opozicija na nedavnoj konferenciji za novinare istakla je da aktuelna vlast vrši pritisak za smenu rukovodioca RFZO (ispostava Ivanjica) Bojana Bujoševića na šta je reagovao poverenik OO SNS-a i aktuelni predsednik opštine Ivanjica,Momčilo Mitrović, ocenjujući ovakve navode kao jeftino prikupljanje političkih poena. Sličan stav imao je i po pitanju optužbe na račun Karađorđeve ulice gde meštani čekaju asfalt preko trideset godina.Ojn je naveo da je ova vlast učinila mnogo više od prethodnih, tačnije onih koji ih optužuju, i da ceo proces koče isključivo međuljudski odnosi.

Na pitanje da li je istina da se vrši pritisak na glasače, Mitrović je pozvao sve Ivanjičane da glasaju isključivo po sopstvenoj savesti i da dobro sagledaju ko gradi a ko ruši Srbiju.

IL-izbori-mz-lucani Mitrović ogovorio na optužbe ivanjičke ujedinjene opozicije (VIDEO)

Kako je tema ujedinjene opozicije bio i slučaj ’’junaka sa Košara’’ Mitrović je izneo svoj stav i o ovom slučaju. Kako je naveo, kao predsednik opštine reagovao je u slučaju beskućnika kome je potrebna pomoć a da li je i ko junak sa Košara o tome treba da se izjasne neke druge institucije.

IL-MM- Mitrović ogovorio na optužbe ivanjičke ujedinjene opozicije (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *