Filipu Lišaninu iz Ivanjice nagrada Ministarstva prosvete za nadarene učenike (VIDEO)

Talentovani učenik druge godine Gimnazije iz Ivanjice, Filip Lišanin, dobitnik je nagrade Ministarstva prosvete za napredne đake za istraživački rad iz geografije na temu izrade sistema za preradu i odvođenje otpadnih voda koji je radio sa svojom drugaricom Aleksandrom Bojović.

Ovo je samo jedna u nizu nagrada koje je ovaj svestrani madić osvojao tokom dosadašnjeg školovanja. Kaže da je pravilno raspoređeno vreme ključni faktor uspeha.

Pored toga što je odličan đak i dobitnik mnogobrojnih priznanja Filip je izuzetno muzički nadaren, svira gitaru i peva u gradskom horu ‘’Iva vokalis’’. Pored toga sjajno slika a podesuje i odlično znanje rada u zahtevnim kompjuterskim programima. I što je najzanimljivije, samouk je.

IL-Filip-i-njegov-mladi-brat- Filipu Lišaninu iz Ivanjice nagrada Ministarstva prosvete za nadarene učenike (VIDEO)

Ljubav prema medicini razvijao je od malih nogu zahvaljujući majci koja je doktor pa mu je želja da krene njenim stopama.

Ovaj mladi Ivanjičanin krenuo je stazama uspeha koje zahtevaju dosta truda, rada i pozitivne energije a nju Filip crpi iz porodičnog okruženja prepunog topline i ljubavi

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *