Lazović : “Primaran cilj kluba je povratak u Super ligu Srbije” (VIDEO)

FK Javor Matis započeo je pripreme za prolećni deo šampionata. Na konferenciji za novinare održanoj u prostorijama kluba javnosti su se obratili predsednik, Dragomir Lazović i sportski direktor FK Javor Matis, Radovan Ćurčić.

Predsednik kluba istakao je da je jedini cilj u ovoj godini povratak FK Javor Matis u Superligu Srbije. Pored toga osvrnuo se i na rad Fudbalskog saveza Srbije, kadrovske promene unutar istog, reprezentaciju Srbije, infrastrukturne projekte, VAR tehnologiiju, suđenje, novčana sredstva od TV prava, kao i o novom sponozoru lige koji bi trebao da potpiše ugovor koji je četiri puta veći od dosadašnjeg, LingLonga.

IL-Dragomir-Lazovic- Lazović : "Primaran cilj kluba je povratak u Super ligu Srbije" (VIDEO)

Sportski direktor kluba, Radovan Ćurčić, rekao je da je ekipa ostala u istom sasatavu od jesenjeg dela šampionata. Uz dobru saradnju sa stručnim štabom, uvidevši greške koje su se događale tokom dosadašnjeg dela prvenstva i uz kvalitetan rad, svim snagama će pokušati da se vrate u najelitniji rang takmičenja. Takođe je istakao da je veoma zadovoljan uslovima koji su  obezbeđeni  za rad sa mlađim kategorijama, što je dovelo do većeg broja dece u klubu.

IL-Radovan-Curcic- Lazović : "Primaran cilj kluba je povratak u Super ligu Srbije" (VIDEO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *