U centru Ivanjice vozač džipa udario dva vozila i zakucao se u kuću (FOTO)

Ivanjica – U samom centu Ivanjice, u ulici Miće Matovića, oko 23 časa dogodila se saobraćajna nezgoda koju je izazvao vozač Volkswagen TOUAREGA. Kako nezvanično saznajemo on se veoma brzo kretao iz pravca Tehničke škole i naleteo na automobil marke Peugeot koji je od siline udarca odleteo nekoliko metara dalje. Vozač Touareg-a nije uspeo da se zasustavi pri udaru u Peugeot-a već je  izleteo na trotoar zakačio još jedno parkirano vozilo, uleteo u dvorište i zakucao se u obližnju kuću.

IL-nezgoda-saobracajna-4 U centru Ivanjice vozač džipa udario dva vozila i zakucao se u kuću (FOTO)

Policija je izvršila uviđaj nakon čega će se znati tačan uzrok ove nezgode u kojoj samo pukom srećom nije bilo teže povređenih. Kako nezvanično saznajemo vozač je bio u alkoholisanom stanju.

IL-nezgoda-saobracajna-5 U centru Ivanjice vozač džipa udario dva vozila i zakucao se u kuću (FOTO)

Nije prvi put da se ovakve i slične nezgode dešavaju na ulicama Ivanjice  zbog brze vožnje ili vožnje u alkoholisanom stanju. Građani su ogorčeni i sa razlogom brinu za sopstvenu bezbednost.

IL-nezgoda-saobracajna-3 U centru Ivanjice vozač džipa udario dva vozila i zakucao se u kuću (FOTO) IL-nezgoda-saobracajna-1 U centru Ivanjice vozač džipa udario dva vozila i zakucao se u kuću (FOTO)

You may also like...

4 Responses

  1. slobo kaže:

    Policija nasa prati kamione sa drvima, klinci ih ne zanimaju.Poslednja dva dana u Srbiji moraju da pokrenu neko ozbiljno razmisljanje, sta uraditi da nam ne ginu vise mladi.

  2. Sjeničar kaže:

    U pitanju je iskusan vozač (C) i sam je finansirao svoj auto. Nažalost seo je pijan za volan. Nadamo se da će se oporaviti i da se ovako nešto neće ikad ponoviti.

  3. Ivanjičanin kaže:

    Nije kriv vozac , kriv je njegov tata sto mu je kupio dzipa i policija sto drema na Javorskom putu i sajmistu dok klinci divljaju i glume ludilo

  4. To se dešava kad direktno iz auto škole gde voziš max 40km/h predjes u auto sa 300ks…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *