EPS ponovo zakazao – 3 400 domaćinstava u Ivanjici bez struje (VIDEO)

Sneg je zavejao veliki broj lokalnih putnih prvaca u višim predelima ivanjičke opštine a u ovom trenutku 3 400 domaćinstava je bez struje. Sva raspoloživa mehanizacija preduzeća Putevi je na terenu, opština Ivanjica dodatno se angažovala kroz sektor Civilne zaštite da pomogne monterima Telekoma, ljudima koji su ostali zavejani na putu ili u svojim domovima ali je nemoćna kada je reč o napajanju električnom energijom.

Ova slika većeg dela ivanjičke opštine koji ostaje u mrku sa prvim snegom ponavlja se iz godine u godinu i pored bezbroj apela upućenih na adresu EPS-a, situacija je sve gora. Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, obilazio je danas teren i po ko zna koji put pozvao čelne ljude EPS-a da preduzmu odgovarajuće poteze kako se ovaj haos ne bi ponavljao svake godine.

IL-Opaljenik-1- EPS ponovo zakazao - 3 400 domaćinstava u Ivanjici bez struje (VIDEO)

Sneg je na gradskom području u Ivanjici napadao u visini od tridesetak centimetara dok ga u planinskom delu, u smetovima, ima i do metra. Stanje je alarmantno  pa se može očekivati i proglašenje vanredne situacije na teritoriji čitavog grada.

IL-Opaljenik-2 EPS ponovo zakazao - 3 400 domaćinstava u Ivanjici bez struje (VIDEO)

You may also like...

3 Responses

  1. Po ko zna koji put…?Ko je kriv niko, koje odgovoran niko?
    Vazno je da se primaju plate, i da se nista ne radi…(to je tako u drzavnim preduzecima)!

  2. Bane kaže:

    Ovo nema nigde u svetu 30% gubitka energije na distributivnoj mreži od proizvođača do potrošača.
    Pa ko to plaća? Ko plaća, zna se, guravi narod.

  3. Naravno da je zakazao.Od juce se niko ne javlja na telefon za prijavu kvara.Ja ,koja zivim u centru Ivanjice,od juce nemam struju zbog prekida zice na krovu kuce.Zovem bezuspesno vec 24h.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *