TAKO DOBRO, TAKO MAXI – Nov maxi supermarket otvoren za sve potrošače u Ivanjici

Ivanjica, 26.novembar 2021 – Gradska opština Ivanjica dobila je novi, treći po redu, Maxi supermarket. Na adresi Milinka Kušića 106a, kupce očekuje nova prodavnica koja nudi jedinstveno iskustvo kupovine po najvišim standardima, bogatu ponudu i vrhunsku uslugu. Detalje o tome šta će potrošačima biti na raspolaganju u novoj prodavnici, i koje su odlike asortimana i usluge, otkrila nam je Daliborka Labudović, menadžerka ovog novootvorenog supermarketa.

IL-Maxi-objekat-novi- TAKO DOBRO, TAKO MAXI - Nov maxi supermarket otvoren za sve potrošače u Ivanjici

1.Građani Ivanjice dobili su novo mesto komšijske kupovine, Maxi. Šta kupce očekuje u novoj prodavnici i koje su karakteristike asortimana koji je u ponudi?

Građani Ivanjice dobijaju mogućnost da uživaju u kvalitetnoj kupovini, na još jednoj lokaciji, u pravoj komšijskoj atmosferi novog Maxi supermarketa. Naše sugrađane u radnji očekuju iskusna zaposlena lica koja će im svojom ekspertizom pomoći u odabiru proizvoda raznovrsnih kategorija iz bogatog asortimana koji pokriva potrebe modernog kupca, nudeći najbolji odnos kvaliteta i cene. I ova prodavnica postaće prepoznatljiva po kvalitetu, vrhunskoj usluzi i dobro snabdevenim kategorijama prehrane i neprehrane na jednom mestu. Sve to odvija se u komfornim uslovima i prijatnoj, komšijskoj atmosferi.

IL-maxi-pekara- TAKO DOBRO, TAKO MAXI - Nov maxi supermarket otvoren za sve potrošače u Ivanjici

2.Koje sve destinacije za kupovinu očekuju potrošače i šta biste posebno istakli, čime nov Maxi može da se pohvali?

To je, pre svega, prepoznatljiva, kvalitetna usluga. Komšijska atmosfera i posvećeni zaposleni su ogledalo našeg poslovanja. Pored destinacija za kupovinu, na koje su naši kupci inače navikli u Maxi supermarketima, u našoj novoj prodavnici sigurno će ih privući destinacija pekare, na kojoj će moći da biraju različite vrste svežeg hleba i peciva. Nov Maxi se zaista može pohvaliti širokom ponudom raznovrsnih proizvoda brojnih kategorija, na dobro snabdevenim destinacijama za kupovinu. Za verne potrošače tu su odeljenja kao što su pijaca, sa velikim izborom svežeg voća i povrća, odeljenje mesare, delikatesa, mlečnih proizvoda, slatkih i slanih konditora, ali i raznih kućnih potrepština. Pravi užitak u kupovini, na jednom mestu.

IL-maxi-pijaca- TAKO DOBRO, TAKO MAXI - Nov maxi supermarket otvoren za sve potrošače u Ivanjici

IL-maxi-ulaz- TAKO DOBRO, TAKO MAXI - Nov maxi supermarket otvoren za sve potrošače u Ivanjici

3.Kada govorimo o ugodnom i jedinstvenom iskustvu kupovine, koje sve olakšice nudi nova prodavnica, koji broj kasa i zaposlenih?

Veoma nam je važno kad kupac uđe u prodavnicu da pre svega pronađe ono što želi, da ima bogatu i kvalitetnu ponudu proizvoda, da uvek ima podršku naših kolega, ali i da kupovinu obavi brzo. U našoj novoj prodavnici o tome će brinuti naših 25 kolega. Četiri kase na raspolaganju će pomoći pri obavljanju nabavke na najbolji način, efikasno, bez redova i čekanja. Posebna prednost, koja doprinosi uštedi vremena i lakšoj organizaciji potrošačima je veliki parking ispred prodavnice, koji smo omogućili za sve naše kupce.

IL-maxi-ivanjica- TAKO DOBRO, TAKO MAXI - Nov maxi supermarket otvoren za sve potrošače u Ivanjici

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *