Korona u Ivanjici ne posustaje (VIDEO)

Iako se očekivalo da broj novoobolelih od virusa COVID 19 u Ivanjici  krene da opada već krajem oktobra, to se nije desilo. Više od 50 procenata testiranih građana pozitivno je na virus korone, a kako kažu iz ivanjičkog Doma zdravlja mahom su to mlađi ljudi, deca školskog uzrasta i oni koji nisu vakcinisani. VD direktor Doma zdravlja Ivanjica, dr Nikola Karapetorvić, ističe da su ovo zabrinjavajući  podaci i da nema naznaka kada bi broj zaraženih mogao da počne da opada.

Ukoliko se nastavi tendencija rasta zaraženih građana, postoji mogućnost da se COVID ambulanta izmesti sa ATD-a u centralnu zgradu Doma zdravlja Ivanjica.

il-test-korona- Korona u Ivanjici ne posustaje (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. Ruzica kaže:

    Ako korona u Ivanjici ne posustaje jedino je resenje da jacamo nas imuniloski sistem, uz zdravu ishranu, normalnu fizicku aktivnost i obavezno koristiti dijetetske suplemente prvenstveno sertifikovana ganoderma i nemacki cordiceps koje pomazu nasem organizmu da se odbrane od mnogih bakterija i virusa posle prelezane covid-19.

  2. Ruzica kaže:

    Mada smo svi ocekivali da korona brojke novoobolelih od virusa covid-19 krene da opada medjutim to se nije desilo, jer po Domovima zdravlja sve vise je mladjih ljudi i deca skolskog uzrasta. Da li ce broj inficiranih poceti da opada zavisi od odgovornodti mladje populacije koji nisu vakcinisani a pre svega i ne postuju sve mere. Zato treba da se dozovu pameti da se obavezno vakcinisu i da rade na podizanju imuniteta da koriste vitanine, proverene suplemente kao sto su sertifikovana ganoderma (reishi) i nemacki cordiceps koje su jako delotvorne i lekovite za ocuvanje naseg zdravlja od korona virusa.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *