Još jedna pobeda za “My Gym” u Beogradu

U nedelju 24. 10. 2021. godine u Beogradu je održano VI kolo Beogradske lige za boksere iz cele Srbije, a zamišljeno je bilo kao uvodni program pred ceremoniju svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u boksu koje se održava u Beogradu od 24. 10. do 6. 11. 2021. godine.

IL-my-gym-1 Još jedna pobeda za "My Gym" u Beogradu

Sportski klub „My Gym“ imao je predstavnike i pobednika i na ovom prestižnom događaju koji je organizovan u Hotelu „Jugoslavija“. Viktor Bojović, član sportskog kluba „My Gym“ pobedio je u kategoriji do 80kg Nikolu Savića iz Bokserskog kluba „Vojvodina“ iz Novog Sada jednoglasnom odlukom sudija (3:0). Predviđeno je bilo da učestvuju i Uroš Veljović, Darko Simović, Duško Đurašević i Igor Jovićević, ali je zbog velikog broja takmičara i mečeva ovaj uvodni deo programa prekinut kako bi svi bokseri mogli da prisustvuju ceremoniji svečanog otvaranja Svetskog prvenstva u boksu u Štark areni.

IL-my-gym-2 Još jedna pobeda za "My Gym" u Beogradu

Beograd je jedini grad na svetu koji je po drugi put u istoriji domaćin najboljim bokserima iz celog sveta, tako da je bila čast prisustvovati ovakvom događaju. Svi takmičari, sadašnji i bivši članovi kluba i ljubitelji i poštovaoci boksa iz Ivanjice (30 ukupno) imali su priliku da prisustvuju ovom događaju na kom je predstavljeno 105 reprezentacija koje ove godine učestvuju na takmičenju. Obratili su se Ministar omladine i sporta Vanja Udovičić, predsednik Bokserskog saveza Srbije Nenad Borovčanin, kao i predsednik AIBA-e . U zabavnom delu programa među promoterima boksa bili su glumac Miloš Biković , kao i višestruki prvak sveta u boksu Roj Džouns Junior.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *