U Ivanjici održana izložba pčelinjih proizvoda i opreme (VIDEO)

Društvo pčelara iz Ivanjica organizovalo je osmu prodajnu izložbu meda, pčelinjih proizvoda i pčelarske opreme. Pčelari iz Ivanjice i okoline okupili su se u centru grada kako bi izložili najkvalitetniji med i pčelinje proizvode. Predsednik Društva pčelara iz Ivanjice, Mirko Pantović, pozdravio je pristne i izrazio nadu da će ova izložba nastviti u kontinuitetu da se održava svake naredne godine. On je pozvao voćare da prilikom prskanja, čuvaju pčele, jer su od neprocenjivog značaja za celokupnu zajednicu.

Ivanjička opština trudi se da kroz razne projekte i subvencije doprinese razvoju pčelarstva, istakao je predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović.

Proizvođač Ljiljana Kusturić iz Užica  izlaže pčelinje proizvode u Ivanjici već osam godina i kaže da je veoma zadovoljna organizacijom ali i potražnjom.Loši vremenski uslovi nisu sprečili Ivanjičane da kupuju med što znači da im je svest o lekovitosti pčelinjih proizvoda na visokom nivou.

IL-izlozba-pcelara U Ivanjici održana izložba pčelinjih proizvoda i opreme (VIDEO)

Osma izložba meda i pčelinjih proizvoda u Ivanjici pobedila je kišu a velikom broju posetilaca na raspolaganju su bili najrazličitiji pčelinji proizvodi i oprema.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *