Veliki požar u Ivanjici: Gorelo 4 300 bala sena , tone pšenice, poljoprivredne mašine (VIDEO)

Veliki požar koji je zahvatio pomoćni objekat porodice Ocokoljić iz ivanjičkog sela Lisa izazvao je štetu, kako kažu u ovom domaćinstvu, preko petnaest hiljada eura. Juče je u popodnevnim časovima, vatra progutala više od sto kvadrata štale u kojoj je bilo 4 300 bala sena i stoka. Uzrok su verovatno električne instalacije a posledice su mogle biti katastrofalne da snaja Marija slučajno nije primetila dim.

Ocokoljići su čitavo leto pripremali hranu za krave, ovce i svinje a sada im je sve nestalo u samo nekoliko sati. Najveći problem je što zima već kuca na vrata a zbog sušne godine teško će uspeti da obezbede dovoljne količine sena. Ipak, kako kažu, važno je da nema ljudskih žrtava i da su zbog brze reakcija vatrogasaca sprečene veće štete.

IL-pozar-ocokoljici-tekst- Veliki požar u Ivanjici: Gorelo 4 300 bala sena , tone pšenice, poljoprivredne mašine (VIDEO)

You may also like...

2 Responses

  1. Najvaznije da nije bilo ljudskih zrtava moj brat Boro je najvredniji covek u okolini .Cela nasa familija I prijatelji ce pomoci koliko ko moze.Pozdravljm puno moju familiju Aleksandar Gavrilovic

  2. Dusan kaže:

    Organizujte neku dobrotvornu akciju.Valjda moze 200 damacinstava da donira po 20 bala sena da se pomogne coveku,jeste sad skupo seno alo ima valjda solidarnosti toliko.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *