Arilje: Policija pronašla 1.500 stabljika marihuane u plasteniku

U selu Mirosaljci kod Arilja policija je otrila plastenik namenski opremljen za proizvodnju marihuane, i u njemu 1.498 stabljika ove biljke.

Teret da su gajili marihuanu pao je na Č. Đ. (30) iz Arilja i M. Č. (22) iz Apatina koji su uhapšeni i protiv kojih je Više javno tužilaštvo u Užicu donelo naredbu za sprovođenje istrage zbog krivičnog dela nedozvoljena proizvodnja i stavljanje u promet opojnih droga. Tužilaštvo je stavilo predlog za pritvor dvojici osumnjičenih o čemu će odlučivati sudija za prethodi postupak Višeg suda u Užicu.

Zasad marihuane u ariljskom, najveći je do sada otrkiveni u užičkom kraju.

IL-MARA Arilje: Policija pronašla 1.500 stabljika marihuane u plasteniku

U plasteniku, koji se nalazio u njivi M. Č, na mestu skrovitom od pogleda, ali sa koga su uzgajivači droge imali preglednost terena, najveći je do sada otkriveni u užičkom kraju. Policija je na licu mesta u Mirosaljcima uhapsila Apatinca, dok su kasnije lisice na ruke stavljene i Ariljcu koji je pronađen u svom gradu.

U plasteniku je pronađena i oprema za proizvodnju marihuane – ventilatori, sistem za zalivanje, grejenje, kantice sa hemijskim sredstvima za pospešivanje rasta.

Izvor: Blic/MUP

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *