Poziv za dostavljanje predloga za Junsku nagradu opštine Ivanjica

POZIV ZA DOSTAVLJANJE PREDLOGA
ZA JUNSKU NAGRADU

Na osnovu Odluke o ustanovljenju nagrada i drugih priznanja opštine Ivanjica, i Odluke o ustanovljenju javnog priznanja – zvanja ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“ ( ,,Sl. List opštine Ivanjica“ br.7/2013), Savet za kadrovska, administrativna i mandatna pitanja Skupštine opštine Ivanjica.
POZIV
Sva pravna i fizička lica da podnesu pismene predloge za junsku nagradu koja se dodeljuje povodom Dana opštine u vidu: povelje, plakete, pohvale i nagrade kao poseban vid javnog priznanja za postignute rezultate i dostignuća u svim oblastima stvaralaštva od značaja za unapređenja, razvoj i afirmaciju opštine Ivanjica. Nagrade se mogu dodeljivati ustanovama, preduzećima, mesnim zajednicama, organima i pojedinim građanima.

Na osnovu Odluke o ustanovljenju javnog priznanja – zvanja ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“, Savet za kadrovska, administrativna i mandatna pitanja Skupštine opštine Ivanjica objavljuje poziv za dostavljanje predloga za javno priznanje ,,Počasni građanin opštine Ivanjica“ koje se dodeljuje za izuzetan i višegodišnji doprinos: u razvoju opštine iz različititih oblasti; u afirmaciji opštine u zemlji i inostranstvu; u pružanju humanitarne pomoći i donacija; unapređenju i razvoju lokalne samouprave.

Predloge sa obrazloženjem dostaviti na adresu : SKUPŠTINA OPŠTINE IVANJICA, ul. Venijamina Marinkovića br. 1 sa naznakom SAVETU ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA I MANDATNA PITANJA.
Rok za dostavu predloga je 5.jun 2021. godine do 12 časova.

SAVET ZA KADROVSKA, ADMINISTRATIVNA
I MANDATNA PITANJA OPŠTINE IVANJICA
PREDSEDNIK SAVET
Milutin Krivokuća

IL-opstina-ivanjica-grb Poziv za dostavljanje predloga za Junsku nagradu opštine Ivanjica

You may also like...

1 Response

  1. Ceca kaže:

    Trebali ste e-postom da dozvolite slanje predloga.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *