Zdrava Srbija: Nema zdrave Srbije bez zdravog potomstva

Odbor za porodicu Zdrave Srbije (ZS) predstavio je danas program svojih budućih aktivnosti, a kao jedan od ključnih zadataka biće sprečavanje prodora zapadne indoktrinacije koja propagira istopolne zajednice i novu rodnu ideologiju koja je u suprotnosti sa srpskim porodičnim vrednostima i tradicijom. Predstavljanju rada Odbora za porodicu prisustvovali su Ljubiša Ristić, predsednik Odbora za porodicu ZS, Ljubivoje Ršumović, pesnik i član Odbora za porodicu ZS, Milenko Pavlov, glumac i Ranko Gojković, pravoslavni publicista.

IL-Zdrava-Srbija-2 Zdrava Srbija: Nema zdrave Srbije bez zdravog potomstva
– U programu Zdrave Srbije promovišemo upravo one vrednosti hrišćanskog, pravoslavnog učenja, u kome istopolne zajednice ne mogu naići na odobravanje, zato vodimo rat protiv nevidljivog neprijatelja, i pozivamo sve građane Srbije da se odupru nastojanjima da se uruši srpska porodica, što neki pokušavaju da učine i kroz donošenje Zakona o istopolnim zajednicama – izjavio je Ljubiša Ristić, predsednik Odbora za porodicu ZS.
– Decom se bavim celog života i zato stalno ističem koliko je značajno da se u svakom selu u kome se rađaju deca otvori vrtić a nakon njega i biblioteka, dom kulture i sve ono što će mladima ugraditi tradicionalne vrednost ovog podneblja – izjavio je Ljubivoje Ršumović.
Glumac Milenko Pavlov poručio je da će ukoliko se usvoji predloženi Zakon o istopolnim zajednicama to biti podsticaj nerađanju i to upravo u vremenu kada je potrebno da i politički akteri ali i kompletna srpska javnost ustanu protiv fenoimena bele kuge.

IL-Zdrava-Srbija-3 Zdrava Srbija: Nema zdrave Srbije bez zdravog potomstva
Pravoslavni publicista Ranko Gojković ukazao je na opasnost nametanja deci priča o seksualnosti i istopolnim zajednicama još u vrtićima, o čemu i inostrani pedagozi i psiholozi, prvenstveno sa pravoslavnog Istoka, imaju izuzetno negativno mišljenje, dovodeći to u vezu i sa različitim bolestima u starijem uzrastu.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *