“Svi junaci nikom ponikoše“ – Bez primedbi na projekat SC Ivanjica (VIDEO)

Iako je predloženi projekat Sportsko – rekreativnog centra u Ivanjici izazvao veliko interesovanje građana i razvio polemiku na društvenim mrežama o njegovoj nameni i isplativosti, tokom javnog uvida niko se nije pojavio sa konkretnim predlogom ili sugestijom koju bi komisija mogla razmatrati. Stigao je samo jedan prigovor i to od strane prvih komšija vezano za parking prostor.

Sportsko rekreativni centar na Jelića polju, pored objekata,  podrazumevaće i kompletno novu vodovodnu i kanalizacionu mrežu, merno regulacionu stanicu za gas, novu trafostanicu, obezbeđen požarni i put za hitne intervencije.

Uz postojeći fudbalski teren planirano je postavljanje pomoćnog sa veštačkom travom, tri košarkaška igrališta, univerzalni teren za više sportova, teniski teren, atletska staza, teretana na otvorenom, tartan staza, igralište za decu, streljana, svlačionice i neophodne prateće prostorije…IL-nacrt-projekta-sportski-centar-1 ''Svi junaci nikom ponikoše'' - Bez primedbi na projekat SC Ivanjica (VIDEO) IL-nacrt-projekta-sportski-centar ''Svi junaci nikom ponikoše'' - Bez primedbi na projekat SC Ivanjica (VIDEO)

Bazen koji će se nalaziti u okviru sportskog kompleksa veličine je 33 x 25 metara a dubina je od 1,35 do 2,20 metara.

Takođe je planiran i manji bazen za decu kao i spratni ugostiteljski objekat koji će na gornjoj etaži nuditi mogućnost sunačanja i odmora.

Sportsko – rekreativni centar posedovaće 94 parking mesta plus prostor obezbeđen za autobus. Vodilo se računa i o tome da prilazi budu osposobljeni za osobe sa invaliditetom.

Predsednik opštine Ivanjica, Momčilo Mitrović, najavio je da će Sportsko – rekreativni centar početi da se gradi ove godine.

 

You may also like...

6 Responses

 1. Razmisliti kaže:

  Sve je ovo redu i potrebno je nasoj Ivanjici.Nisam protiv bazena,ali mestu gde je moguce plivanje najvise 3 meseca na otvorenom je potpuno diskatabilna.Zaobici izgradnju i razgovor o sporskoj hali je isto tako potpuno neshvatljivo.Uzmite statistiku decu koja se bave sportom ,osim fudbala,koji se odigrava u halama i shvatice te.Mislim da je ovo donacija uzmi ili ostavi,pa kako bude.Opet kazem plan je u redu ali….

 2. Buca kaže:

  Napokon da reći predju u dela, godinama se o ovome samo pričalo…. Projekat je idealan, Ivanjici ovako nesto fali… 👏

 3. Ana kaže:

  Zar je moguce da niko ne vidi da je bazen koji je predvidjen projektom premali za nasu opstinu? I zar je moguce da ovim projektom ne dobijemo olimpijski bazen kada se vec pravi projekat?

 4. Optimista kaže:

  Naslov Vam je PRAVI ! Hvala Bogu da se konačno Jelića polje privede nameni! Projekat je odličan, samo istrajno u realizaciju! Ko će narodu ugoditi? Glava gore. Samo napred!!!

 5. Klijent kaže:

  Ovo su samo snovi naivnih politikanata i tupih maštara.

 6. Jovan kaže:

  O izgradnji MHE i unoštavanju Moravice niko da piše…Lepoo…

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *