Ivanjica: Humanitarni penal za Tanju šutirao i ministar Nedimović (VIDEO)

Na pomoćnim terenima FK ‘’Javor’’ iz Ivanjice danas je organizovana još jedna u nizu humanitarnih akcija za pomoć Ivanjičanki Tanji Lišanin.

U saradnji sa lokalnom samoupravom, humanitarno udruženje ,,Biserno srce” iz Beograda  organizovalo je šutiranje penala  po ceni od 150 dinara a sav prikupljen novac biće uplaćen za kupovinu električnog pomagala uz koje će Tanja moći da hoda bez bolova.

Svi sportski klubovi iz Ivanjice i veliki broj građana odazvao se akciji a veliko iznenađenje bila je pojava ministra poljoprivrede Branislava Nedimovića koji  je bio u obilasku ivanjičke opštine i iskoristio priliku da pruži podršku našoj sugrađanki.

U organizaciji današnje akcije učestvovali su i volonteri Crvenog krsta Ivanjica.Il-Nedimovic-sutira-penal-za-Tanju- Ivanjica: Humanitarni penal za Tanju šutirao i ministar Nedimović (VIDEO)

Podsećamo da su Ivanjičani do sada organizovali humanitarni auto-skup, prodaju zaštitnih maski, besplatno tetoviranje, šminkanje i friziranje kao i niz drugih akcija za pomoć Tanji.

Uređaj koji se stavlja na nogu, i Tanji je neophodan,  u sebi ima mikroprocesor koji reguliše nivo podrške pri hodanju, i koji omogućava slobodu kretanja i funkcionisanje bez dodatnih pomagala. On se može nabaviti samo u Nemačkoj i košta 65.000 evra.IL-novac-za-tanju-lisanin-ispravka Ivanjica: Humanitarni penal za Tanju šutirao i ministar Nedimović (VIDEO)

Na akciji je prikupljeno 181.860 dinara i 165 eura.

You may also like...

3 Responses

  1. Seljak kaže:

    Nebih ništa više dodao

  2. Vladan kaže:

    Jedan je Bane ministar
    Svaka cast ministre….moji Ivanjicani znaju da cene Vas trud i Vase angazovanje….kako na polju poljoprivrede tako i van njega….
    Uvek ce te biti rado vidjen gost nas u Ic….a kad nas prodje ova nevolja sto nas je snasla…..i kad pocnemo da normalno zivimo…..mi Ivanjicani cemo se u pravom svetlu pokazati kao pravi domacini
    ZIVELA SRBIJA????????

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *