Momke iz Sjenice zavejao sneg na Goliji (VIDEO)

Iako su iz nadležnih službi u više navrata upozoravali vozaće da ne kreću put Odvraćenice zbog loših vremenskih uslova i snežne mećave koja stvara nanose preko metra, očigledno je da se mnogi nisu obazarali na to. Zbog toga su pripadnici ivanjičke Civilne zaštite morali dva puta da reaguju kako bi pomogli zavejanima. Nakon jučerašnje, večeras se dogodila nova drama na Goliji. Momci iz Sjenice zaglavili su se na zimi ozloglašenom prelazu Preko brdo pa su Ivanjičani podigli tešku mehanizaciju kako bi ih isčupali.

Sneg neprekidno pada, uz jake udare vetra za nekoliko minuta stvara nepremostive nanose pa se apeluje na vozače da ne kreću put Golije dok se vremenske prilike ne stabilizuju.IL-spasavanje-preko-brdo Momke iz Sjenice zavejao sneg na Goliji (VIDEO)

You may also like...

1 Response

  1. N kaže:

    Čuj molim te pošli u razgledanje, pa imaju li mozga, vide da pada sneg da su putevi zavejani ali nisu odustali od želje za razgledanje, kao da je neko dokon da čeka i spasava ljude bez mozga koji misle da se njima ništa ne može desiti a evo desilo se.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *