Ivanjica: Teška saobraćajna nezgoda kod Špika (FOTO)

Teška saobraćajna nezgoda dogodila se danas u ivanjičkom  naselju Bedina varoš kod fabrike Špik.

Kako InfoLIGA  nezvanično saznaje automobil marke volkswagen golf se, pri preticanju, zakucao u traktor. Pretpostavlja se da je golf  išao veoma brzo jer se, od siline udarca, traktor prevrnuo. Hitna pomoć je hospitalizovala povređenog vozača traktora koji je bio u svesnom stanju.IL-Saobracajna-nezgoda-kod-spika-naslovna- Ivanjica: Teška saobraćajna nezgoda kod Špika (FOTO)

Policija je odmah izašla na lice mesta da izvrši uviđaj.

Podsećamo da je na ovoj kritičnoj deonici puta lokalna samouprava inicirala postavljanje usporivača saobraćaja, ali očigledno da to nije dalo previše efekta kada je reč o brzoj vožnji i nesavesnim vozačima.IL-Saobracajna-nezgoda-kod-spika- Ivanjica: Teška saobraćajna nezgoda kod Špika (FOTO)

Meštani ovog naselja u nekoliko navrata su pisali peticije i obraćali se za pomoć jer se, kako navode, ne osećaju sigurno zbog čestih ’’divljačkih vožnji’’ pojedinaca.

You may also like...

1 Response

  1. Nijebitno kaže:

    Ovaj mladic i dalje vozi, a ovo mu je drugi treci put. Verovatno kad bude ubio nekoga uzece mu dozvolu. Tatin sin je dovoljno reci, jer u Ivanjici nasi saobracajci ne rade svoj posao, privatnike kad vide sklanjaju se sa puta a sirotinju deri.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *