Još jedan Ivanjičanin žrtva korone! Revakcinacija stanovništva u Domu zdravlja

Na kovid odeljenjima čačanske bolnice tokom protekla 24 sata preminuo je jedan pacijent. Reč je o 80-godišnjem muškarcu iz Ivanjice, koji je imao pozitivan PCR nalaz.

U ivanjičkom Domu zdravlja nastavlja se kontinuirana  revakcinacija stanovništva u prepodnevnom terminu od 8 do 15 časova,a vakcinacija prema spiskovima e-uprave obavljaće se još sutra (subota) zbog nedostatka vakcina. Očekuje se da naredne nedelje stigne ruska vakcina Sputnik kako bi se nastavila imunizacija građana.

IL-Korona Još jedan Ivanjičanin žrtva korone! Revakcinacija stanovništva u Domu zdravlja

U trećem talasu korona epidemije u Moravičkom okrugu do sada je preminulo 248 osoba koje su lečene od korone, od kojih su 184 iz Čačka.

Od ukupnog broja umrlih, pozitivan kovid nalaz zvanično je potvrđen kod 165 osoba.

U kovid paviljonima čačanske bolnice  trenutno je hospitalizovano 75 pacijenata, tri više nego juče.

InfoLIGA/Morava info

You may also like...

1 Response

  1. Uzrok smrti nepoznat kaže:

    Koliko je zvanično u Ivanjici umrlo od KOVIDA?
    Dakle, ono što se može sa sigurnošću zaključiti je da porodica čiji član umre u bolnici iz bilo kog razloga (srčani ili moždani udar, maligni tumor pa čak i prirodnom smrću, zbog starosti), Nema nikakve uverljive dokaze za svakog pacijenta za kojeg je proglašeno da je umro od korona virusa, bez obzira na stvaran uzrok smrti, uzrok smti je nedokazan jer je rodbina obaveštena telefonom !?

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *