Obaveštenje građanima Ivanjice o načinu vakcinacije protiv virusa Kovid-19

Štab za vanredne situacije opštine Ivanjica obaveštava građane o načinu vakcinacije protiv virusa Kovid-19.

Za građane koji žive na teritoriji Mesne zajednice Ivanjica vakcinacija  protiv virusa Kovid-19  vršiće se u Domu zdravlja pa se zainteresovani mogu javiti svom izabranom  lekaru i izjasniti o vrsti vakcine koju žele da prime.

Za građane  koji žive u ostalim mesnim zajednicama postoji mogućnost da se vakcinacija vrši na području njihove mesne zajednice pa je iz tog razloga potrebno da se  zainteresovani prijave u ambulante Doma zdravlja, gde ima zaposlenih medicinskih radnika. U mesnim zajednicama gde nema zaposlenih medicinskih radnika ili ne postoji ambulanta građani  se mogu prijaviti kod predsednika saveta Mesne zajednice gde će se izjasniti o vrsti vakcine koju žele da prime. Prijave kod predsednika saveta mesnih zajednica građani mogu vršiti telefonskim putem ili lično svakog dana od 10,oo do 13,oo časova.

il-vakcina- Obaveštenje građanima Ivanjice o načinu vakcinacije protiv virusa Kovid-19

Takođe obaveštavamo sva javna preduzeća, ustanove, privredne subjekte i druga pravna lica koja imaju veći broj zaposlenih da mogu dostaviti spiskove zaposlenih koji su zainteresovani za vakcinaciju. Spiskovi treba da sadrže ime i prezime, broj telefona i izjašnjenje koju vakcinu žele da prime i isti se mogu  dostaviti  Opštinskoj upravi opštine Ivanjica.

 

U vezi svih nejasnoća oko dostavljanja spiskova možete se obratiti dežurnom licu u Štabu za vanredne situacije na telefone 032-662-696 ili 064-6473621.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *