Saobraćajna nezgoda na putu Arilje-Ivanjica: Golf se zakucao u vozilo Hitne pomoći (FOTO)

Na magistralnom putu Arilje- Ivanjica, u mestu zvanom Klisura, nešto posle 15 časova  dogodila se saobraćajna nezgoda kada je automobil marke Golf prešao na suprutnu stranu i udario u sanitet Hitne službe Ivanjica.

Vozač i medicinska sestra koji su se nalazi u vozilu Hitne službe su nepovređeni dok je troje putnika iz golfa sa lakšim povredama preveženo u Dom zdravlja Arilje.IL-Vozilo-hitne-pomoci-sudar-naslovna- Saobraćajna nezgoda na putu Arilje-Ivanjica: Golf se zakucao u vozilo Hitne pomoći (FOTO)

Vozilo Hitne službe pretrpelo je nepopravljivu štetu . Direktor Doma zdravlja u Ivanjici,  dr Jelena Stojković, istakla je da su ljudski životi najvažniji ali će gubitak vozila biti problem za zdravstvenu ustanovu u Ivanjici.

-Najvažnije je da niko nije teže povređen. Tačno je  da mi sada ostajemo samo sa ti vozila –saniteta , jer nam je jedno već na popravici, što je veliki problem s obzirom da je ivanjička teritorija  ogromna i u pojedinim momentima nećemo moći da odgovorimo potrebama. Kao i do sada zatražićemo pomoć od Specijalne bolnice za rehabilitaciju, sa kojom imamo dobru saradnju, ali dugoročno ćemo ipak morati da nađemo neko rešenje.-rekla je dr Stojković.saobacajna-nezgoda Saobraćajna nezgoda na putu Arilje-Ivanjica: Golf se zakucao u vozilo Hitne pomoći (FOTO) sanitet-saobracajka Saobraćajna nezgoda na putu Arilje-Ivanjica: Golf se zakucao u vozilo Hitne pomoći (FOTO)

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *