Ivanjički privrednici i lokalna samouprava nastavljaju humanitarne akcije (VIDEO)

Podrška zdravstvenim radnicima , djacima i licima sa posebnim potrebama nastavljena je na području ivanjičke opštine. Jutros su isporučene maske za učenike nižih razreda koji još uvek pohađaju nastavu i njihove učitelje. Humanitarnu akciju finansijski je podržalo preduzeće AD’’Putevi’’,  dok je opremu za zdravstvene radnike donirala firme ’’Milutinović DOO’’ iz Ivanjice.

Takođe, zaštitne maske stigle su i na adresu Društva za dečiju i cerebralnu paralizu, a reč je o donaciji Udruženja paraplegičara ’’Golija’’ iz Ivanjice.

Akcije su sprovodene u saradnji sa lokalnom samoupravom koja se zahvaljuje mnogobrojnim privrednicima iz Ivanjice na iskazanoj humanosti u ovom izuzetno teškom trenutku za sve građane.Il-Donacija-maski-skolama-u-Ivanjici- Ivanjički privrednici i lokalna samouprava nastavljaju humanitarne akcije (VIDEO)

Apel čelnih ljudi ivanjičke opštine je da zajedničkim snagama, tako što ćemo se pridržavati propisanih mera, pomognemo sebi ali i zdravstvenim radnicima koji ulažu maksimum napora da očuvaju naše zdravlje.

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *