Tokom noći adaptirane prostorije COVID ambulante u Ivanjici – pacijenata sve više (VIDEO)

Veoma teška epidemiološka situacija u Ivanjici, sa preko stotinu pacicenata na dnevnom nivou koji imaju simptome korone, uslovila je preduzimanje hitnih mera kako bi se građanima omogućili što bolji uslovi za lečenje. Nakon premeštanja COVID ambulante u opštu službu Doma zdravlja lokalni Krizni štab doneo je odluku da izvrši dodatnu adaptaciju, kako bi se ambulanta izolovala od drugih prostorija.

Čekaonice COVID ambilante su pune, a lekari ulažu maksimalne napore da bi svima pružili adekvatnu pomoć pa je stoga neophodno da se pridržavamo propisanih mera zaštite.

Izmeštanje COVID ambulante u prostorije Doma zdravlja pokazalo se kao dobro rešenje jer je olakšalo rad lekarima a i pacijenti više ne moraju da čekaju ispred zgrade na niskim temperaturama.IL-Adaptirane-prostorije-covid-ambulante- Tokom noći adaptirane prostorije COVID ambulante u Ivanjici - pacijenata sve više (VIDEO)

U Ivanjici je sve više građana pozitivnih na koronu i niko precizno ne može da kaže kada će situacija biti bolja. Poštujte mere zaštite, budite odgovorni prema sebi i ljudima iz vaše okoline.

 

You may also like...

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *