INFOLIGA: Četiri godine zajedničkog uspeha

Za četiri godine uspešnog poslovanja produkcija „Info LIGA” zauzela je značajno mesto na medijskoj mapi Srbije. Profesionalnošću, preciznošću i tačnošću prenetih informacija zadobili smo poverenje velikog broja čitalaca na lokalnom, regionalnom, ali i nacionalnom nivou. Zahvaljujući uspešnoj saradnji sa portalom www.naslovi.net,  koji prenosi sve važne događaje u našoj zemlji, vesti portala „Info LIGA“ postale su dostupne širokom čitalačkom auditorijumu, a neretko ih prenose i renomirani nacionalni mediji iz Srbije i regiona.

Poverenje čitalaca obavezuje nas na objektivnost i profesionalizam što je osnovni moto našeg rada, ali i temelj daljeg razvoja i usavršavanja.  Posebno smo ponosni na činjenicu da protekle četiri godine neposrednim učešćem u mnogim humanitarnim akcijama pomogli porodicama lošijeg materijalnog statusa.

YouTube kanal portala „Info LIGA“ u prethodne dve godine zadobio je 5.5 miliona pregleda, a „Info LIGA“ na drušvenim mrežama facebook i instagram beleži milionske preglede i broji preko 15000 pratilaca.

Infoliga-hvala-na-poverenju- INFOLIGA: Četiri godine zajedničkog uspeha

Pored svoje osnovne uloge informisanja, portal „Info LIGA“ omogućuje građanima da se uključe u diskusije, ukažu na značaj određenih tema i samim tim doprinesu unapređenju života u lokalnim zajednicama.

-Hvala na poverenju koje nam ukazujete,to nas obavezuje da u narednim godinama budemo još bolji.”– redakcija portala „Info LIGA”.

You may also like...

2 Responses

  1. Prilike kaže:

    Za ove četiri godine išli ste samo uzlaznom putanjom. Želimo vam da tako nastavite.

  2. Bosa kaže:

    Čestitke za uspešan rad. Hvala Vam što nas informišete o dogadjajima u našem gradu i okolini.Zelim Vam da još dugo postojite i lepo radite.

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *