Ispitivanje zadovoljstva korisnika usluga KJP “Zlatibor” i JKP “Vodovod Zlatibor” (VIDEO)

Ispitivanje zadovoljstva korisnica i korisnika usluga KJP „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“  Čajetina, biće sprovedeno u periodu od 15. oktobra do 15. novembra  anketiranjem grašana koji  mogu izraziti svoje mišljenje o kvalitetu usluga.

„U periodu od 15. oktobra do 15. novembra 2020. godine opština Čajetina, KJP „Zlatibor“ i JKP „Vodovod Zlatibor“ Čajetina sprovešće ispitivanje zadovoljstva korisnika usluga sakupljanja i transporta komunalnog otpada, snabdevanja pijaćom vodom i održavanja kanalizacije na teritoriji opštine Čajetina. Kroz ovo ispitivanje želimo da čujemo mišljenje naših građana o kvalitetu usluga i unapredimo komunikaciju između građana i oba komunalna preduzeća. Upitnici će biti dostupni u štampanoj formi  na pisarnici opštinske uprave opštine Čajetina kao i na naplatnim mestima komunalnih javnih preduzeća. Takođe, biće dostupna i elektronska verzija na zvaničnom sajtu opštine Čajetina kao i na sajtovima komunalnih javnih preduzeća i na njihovim fejsbuk stranicama. Pored toga imaćemo podršku od Udruženja penzionera opštine Čajetina koje će svojim članovima proslediti upitnike na popunjavanje. U susret nam je izašla i Turistička organizacija Zlatibor koja će upitnike sprovoditi i u saradnji sa pružaocima ugostiteljskih usluga. Najstarije sugrađane na terenu će ispitivati Geronto služba opštine Čajetina“, kaže Marija Jeremić, pomoćnik predsednika opštine Čajetina za odnose sa javnošću.

IL-Marija-Jeremic Ispitivanje zadovoljstva korisnika usluga KJP "Zlatibor" i JKP "Vodovod Zlatibor" (VIDEO)

Ispitivanje se sprovodi u saradnji sa Stalnom konferencijom gradova i opština i uz finansijsku podršku Vlade Švedske kroz Program „Podrška lokalnim samoupravama u Srbiji na putu ka EU – Druga faza“.

You may also like...

1 Response

  1. Mico kaže:

    Zašto se nešto ovako ne sprovede i u Ivanjici? Da nahvalimo ovo naše komunalno preduzeće,kod kojih samo računi stižu redovno, a za odnošenje smeća i vodu mora da moliš

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *