Ivanjica-Pokosio ženu na pešačkom prelazu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

U teškoj saobraćajnoj nezgodi koja se dogodila sinoć ispred fabrike Proleter u Ivanjici povređena je radnica ovog preduzeća Ivana Ć. Kako InfoLIGA nezvanično saznaje na nju je naleteo automobil dok je prelazila ulicu na pešačkom prelazu.  Ivana je prema našim nezvaničnim saznanjima zadobila višestruke prelome i trenutno se nalazi u Beogradu ali je van životne opasnosti.

UPOZORENJE : Video je uznemiravajućeg sadržaja

il-nesreca Ivanjica-Pokosio ženu na pešačkom prelazu (UZNEMIRUJUĆI VIDEO)

You may also like...

6 Responses

  1. Branka kaže:

    I dalje me zanima zasto nema nista o vozacu? Ni inicijali ni godine ni da li je bio pijan ili drogiran, koliko je vozio i ostalo.

  2. Ana kaže:

    U Ivanjici ne postoji kultura propustanja pesaka na pesackom prelazu, ovde ljudi misle da treba da prodju pre pesaka I da je pesak duzan da stane I da se skloni… u vecim gradovima se takvi vozaci sankcionisu… jos jednom apelujem da se u blizini skola I parkova postave lezeci policajci… u ulici Venijamina Marinkovica u blizini parka, retko ko stane da vas propusti da predjete ulicu… za dete je naucna fantastika da tu predje ulicu…

  3. Neko tamo kaže:

    Opšte je poznato da ispred pešačkog prelaza u Ivanjici jako retko vozači zaustave svoj automobil da bi pešaci bezbedno prešli ulicu.Naravno ima i onih koji poštuju pravila saobracaja ali su na žalost u velikoj manjini.O tinejdjerima koji voze u alkoholisanom stanju i da ne govorim.I još sa sobom u automobilu povezu i nekoliko svojih drugarica.Uzas!!!

  1. 13/10/2020

    […] “InfoLIGA” nezvanično javlja, na nju je naletio automobil dok je prelazila ulicu na pješačkom […]

  2. 14/10/2020

    […] prenosi InfoLiga, na Ivanu Ć. je naleteo automobil dok je na pešačkom prelazu prelazila […]

  3. 02/11/2020

    […] je javio portal InfoLIGA pozivajući se na nezvanična saznanja, I.Ć. je povređena dok je prelazila ulicu na […]

Ostavite odgovor

Vaša adresa e-pošte neće biti objavljena. Neophodna polja su označena *